Nye utgivelser

«Oss to minutt for minutt» ble sluppet digitalt 7 Juni 2019. Den fikk  radiolisting i NRK-Troms!

Coverbilde Resized 945 x 945 Oss to minutt for minutt. Illustratør Bjørg-Elise Tuppen

Låta ble skrevet og produsert sammen med Jon-Willy Rydningen i hans studio «Gjøkeredet» i Moss. Jeg missa ikke en eneste omkjøring pga. arbeider i Nordby-tunellen Ved Tusenfryd gjennom prosessen, og er nå godt kjent i HELE Østfold.

Tekstmessig er den et skråblikk på tidsklemma.. dere vet når man i et forhold ser så lite til hverandre i hverdagen at man føler det mest naturlig å gå på etternavn… I tillegg har den et deilig drag av sommer i seg.

Bjørg-Elise Tuppen har igjen laget en flott illustrasjon til coveret og låten ble ble mastret av Chris Sansom – Propeller AS. Noen bilder av de medvirkende (Trykk på for større):

TTJWStudio2TTJWStudio1BE SelvSansomStudio

Forrige utgivelse var denne:

Cover Trond Trudvang - resized

«Hør nu søng ho» var første låt ut på min egen label «Hjerterom» og den ble sluppet digitalt 14 mai 2018, samme dag som den inntok riksdekkende radiolisting i NRK P1. . . Gjevt! Låten har både alvor og håp i seg, og har generert en stor mengde varme tilbakemeldinger fra folk den stadig treffer på sin vei. Den har blitt sunget live av andre, blitt passelig godt streama og teksten har blitt gjengitt i en bok. Gode ting!

Både tekst, musikk og produksjon på denne er gjort sammen med Jon-Willy Rydningen i hans studio i Moss. Bjørg-Elise Tuppen gjorde en nydelig illustrasjon til coveret og låten ble ble mastret av Chris Sansom – Propeller AS.

Kalvik-tribute:

Plateselskapet daWorks spurte meg om jeg kunne gjøre en versjon av en låt i Kalvik sin katalog som spenner over 45 år(!) Det føltes som en stor ære og jeg valgte å fordype meg i «Alle som blir igjen» (Melodi: Elton John/Tekst: Finn Kalvik). Medvirkende var Jon-Willy Rydningen – Tangenter, Erik Holm– Trommer og Marius Reksjø – Kontrabass. Låta ble mikset av Eirik-André Rydningen. Tribute-albumet med sju andre fine bidragsytere ble sluppet i November 2015.

Cover Jon-Willy Rydningen -TangenterErik Holm - TrommerMarius Reksjø - Kontrabass (Foto Jazznytt)Eirik-André -Rydningen Miks

Utgivelsene 2010-2015:

Cover DebutCover Gode SkoCoverbilde Sola i ryggenKalvikCoverAlbumCover 2.indd

Etter debuten «Trond Trudvang» (2010), oppfølgeren «Gode sko»(2012) var det i september 2015 klart for og nytt album: «Sola i Ryggen».

Det hadde gått tre og et halvt år siden forrige album og nå var det på mange måter dags for sjøsetting av nytt album. Tre av låtene på albumet ble komponert sammen med min faste kompanjong og følgesvenn i studio og live, Eirik-André Rydningen fra Sandnessjøen. Albumet fikk også sterk signatur fra andre fine utøvere som bassisten Ole Kristian Wetten, blåserne Per Willy Aaserud, Even Kruse Skatrud og korsanger Harald Markussen. Albumet ble produsert av meg selv og Eirik-André Rydningen. Bilder av de medvirkende (Trykk for store):

EAR Recording GreyOKW Grey 2PWEven Kruse Skaterud Foto Tom GustavsenHarald 2 Crop 2