Nye utgivelser

Jeg bestyrer min egen label «Hjerterom». Med den ga jeg ut en singel 4. mars 2022 med Artisten Elisabeth Kristensen. Denne Lofotjenta er heltidsmusikant og bosatt i Haugesund. Der borte begynte vi prosessen med å lage ei skisse for låta «Hundre mil te hundre ting» sammen i november 2019. Låta har fått listinger i NRK Nordland og på Radio102.

Elisabeth Kristensen Resize Soundcloud

Fjerde album?

Jeg er også i gang med å prosjektere låter til et nytt eget album som stipuleres utgitt i 2022. Flere singleutgivelser kan da normalt forventes i forkant. Jeg har invitiert til samarbeid på tekst og musikk med mange nordlendinger på favorittlista mi, blant andre multi-instrumentalistene Eirik-André Rydningen (Oslo), Ove Schei (Stokmarknes) og Harald Markussen (Harstad). Disse skal forhåpentlig også medvirke med musikalske bidrag i innspillinga.

Jeg forespeiler også ytterligere bidrag fra musikantene Øystein Lunde Ingvaldsen – Messingblås og bassgitar (Bø i Vesterålen), Einar Thorbjørnsen – Tangenter (Oslo), Dan Helgesen – Tangenter  (Gøteborg), Jon-Willy Rydningen – Tangenter (Moss) og Ole Kristian Wetten – Bassgitar (Oslo).  Dette skal bli spennende! For skriveprosessen har jeg mottatt stimulerende arbeidsstipender fra NOPA, TONO og Tekstforfatterfondet, det er både staslig og til god hjelp i arbeidet.

Forrige utgivelse var singelen «Oss to minutt for minutt» som ble sluppet digitalt 7 Juni 2019. Den fikk  radiolisting i NRK-Troms!

Coverbilde Resized 945 x 945 Oss to minutt for minutt. Illustratør Bjørg-Elise Tuppen

Låta ble skrevet og produsert sammen med Jon-Willy Rydningen i hans studio «Gjøkeredet» i Moss.

Bjørg-Elise Tuppen laget illustrasjon til coveret og låten ble ble mastret av Chris Sansom – Propeller AS. Noen bilder av de medvirkende (Trykk på for større):

TTJWStudio2TTJWStudio1BE SelvSansomStudio

I 2018 ga jeg ut denne denne singelen:

Cover Trond Trudvang - resized

«Hør nu søng ho» var første låt ut på min egen label «Hjerterom» og den ble sluppet digitalt 14 mai 2018, samme dag som den inntok riksdekkende radiolisting i NRK P1. . . Gjevt! Låten har både alvor og håp i seg, og har generert en stor mengde varme tilbakemeldinger fra folk den stadig treffer på sin vei. Den har blitt sunget live av andre, blitt passelig godt streama og teksten har blitt gjengitt i en bok. Gode ting!

Både tekst, musikk og produksjon på denne er gjort sammen med Jon-Willy Rydningen i hans studio i Moss. Bjørg-Elise Tuppen gjorde illustrasjon til coveret og låten ble ble mastret av Chris Sansom – Propeller AS.

2015 – Kalvik-tribute:

Plateselskapet daWorks spurte meg om jeg kunne gjøre en versjon av en låt i Kalvik sin katalog som spenner over 45 år(!) Det føltes som en stor ære og jeg valgte å fordype meg i «Alle som blir igjen» (Melodi: Elton John/Tekst: Finn Kalvik). Medvirkende var Jon-Willy Rydningen – Tangenter, Erik Holm– Trommer og Marius Reksjø – Kontrabass. Låta ble mikset av Eirik-André Rydningen. Tribute-albumet med sju andre fine bidragsytere ble sluppet i November 2015.

Cover Jon-Willy Rydningen -TangenterErik Holm - TrommerMarius Reksjø - Kontrabass (Foto Jazznytt)Eirik-André -Rydningen Miks

Utgivelsene 2010-2015:

Cover DebutCover Gode SkoCoverbilde Sola i ryggenKalvikCoverAlbumCover 2.indd

Etter debuten «Trond Trudvang» (2010), oppfølgeren «Gode sko»(2012) var det i september 2015 klart for og nytt album: «Sola i Ryggen».

Det hadde gått tre og et halvt år siden forrige album og nå var det på mange måter dags for sjøsetting av nytt album. Tre av låtene på albumet ble komponert sammen med min faste kompanjong og følgesvenn i studio og live, Eirik-André Rydningen fra Sandnessjøen. Albumet fikk også sterk signatur fra andre fine utøvere som bassisten Ole Kristian Wetten, blåserne Per Willy Aaserud, Even Kruse Skatrud og korsanger Harald Markussen. Albumet ble produsert av meg selv og Eirik-André Rydningen. Bilder av de medvirkende (Trykk for store):

EAR Recording GreyOKW Grey 2PWEven Kruse Skaterud Foto Tom GustavsenHarald 2 Crop 2